Donează

0
1016
 1. Fă o donație în produse

Nevoile sunt multe.

 1. Pentru proiectul din spitale cu copiii diagnosticați cu cancer și alte boli grave, nevoile cele mai mari sunt de la sine înțelese :
 2. Produse pentru pachetul de internare: scutece, șervețele umede, produse de igienă ( săpun, șampon, pastă de dinți, periuță de dinți, etc..), prosop textil, prosop hârtie, hârtie igienică, șervețele nazale, gel dezinfectant antibacterian, etc
 3. Medicamente . Sunt medicamente pe care părinții copiilor cu greu le pot achiziționa ( antitermice, albumina umana, Cell Cept, Oncoxin, Viusid, hepatoprotectoare, etc.)
 4. Produse pentru activități. Produse de papetărie și birotică ( foarfeci, lipici, scotch, cartoane colorate, hartie creponată, dosare plastic, folii protectoare, instrumente de scris, etc..), pentru pictură ( tempera, acrilice, canvas, pensule, etc.), jocuri educative și recreative ( atat pentru cei mici cât și pentru adolescenți), puzzle-uri, dvd-uri cu filme artistice, documentare sau animate, jocuri pentru Xbox, etc.
 5. Produse de igienizat. Camera de joacă și spațiul unde se desfășoară activitatea trebuie igienizat, iar pentru aceasta trebuie soluții speciale ( soluție pentru curățat și igienizat suprafețe – mobilă, parchet, etc., gel dezinfectant pentru mâini , domestos, etc. )
 6. Pentru proiectul cu oamenii fără adăpost
 7. Produse pentru pachetul de primire. Fiecare beneficiar al Casei Samariteanul, atunci când este primit în centru, primește un pachet cu produse pe care l-am numit pachet de primire. Acesta constă în produse precum : produse de igienă ( săpun, șampon, pastă și periuță de dinți, etc.), lenjerie intimă, șosete, pastă și aparat de ras, prosop,
 8. Alimente.
 9. Îmbrăcăminte
 10. Produse de curățat și igienizat, produse de menaj
 11. Detergenți
 • Suport direct către beneficiari

Noi vă putem pune în legătură cu beneficiari pe care îi puteți ajuta direct și sub diferite forme ( vizite la spital, achiziționarea tratamentului medicamentos, analize medicale,        etc.) . Astfel vă puteți implica într-un mod direct în viața beneficiarilor noștri.

 • Donație regulată

Dacă aveți un cont bancar și folosiți serviciul internet banking sau online banking, realizați donația direct din cont sau activați opțiunea numită direct debit / plată recurentă / plată programată pentru donații regulate. Dumneavoastră decideți suma și frecvența donației. De asemenea, puteți depune donația dumneavoastră cash la orice sucursală a băncii Banca Românească. Trebuie să aveți la îndemână doar cartea de identitate, suma pe care doriți să o donați și contul nostru bancar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here