Orice formă ar îmbrăca ajutorul dumneavoastră; este bine primit, și apreciat ca un gest de umanitate și mare generozitate.
Fiecare se poate implica într-un mod sau altul în ajutorarea celor în nevoie, fiecare poate fi un bun samaritean și …. o speranță pentru alții.
Noi vă prezentăm cateva modalități, însă orice altă idee este foarte bine venită

Fii voluntar !

Timpul este una din resursele cele mai valoroase. Fie că îl folosești într-un mod înțelept sau nu, el nu se mai întoarce. Cineva zicea că cele mai multe regrete în viață nu sunt lucrurile pe care le-am făcut, ci acelea pe care am fi putut să le facem. A investi timpul și abilitățile pe care le ai în nevoia celui de lângă noi nu înseamnă doar o spălare de conștiință, ci înseamnă ca ne pasă si suntem ceea ce Dumnezeu ne-a creat să fim: oameni.

Suport direct către beneficiari

Noi vă putem pune în legătură cu beneficiari pe care îi puteți ajuta direct și sub diferite forme ( vizite la spital, achiziționarea tratamentului medicamentos, analize medicale, etc.) . Astfel vă puteți implica într-un mod direct în viața beneficiarilor noștri.

Donație regulată

Dacă aveți un cont bancar și folosiți serviciul internet banking sau online banking, realizați donația direct din cont sau activați opțiunea numită direct debit / plată recurentă / plată programată pentru donații regulate. Dumneavoastră decideți suma și frecvența donației.

Donații în produse

Acest ajutor ne va ajuta să ne dedicăm exclusiv ajutorării beneficiarilor, având în vedere faptul că se va reduce semnificativ timpul acordat strângerii de fonduri pentru diferite nevoi.

Redirecționează 2%

Codul Fiscal pune la dispoziția contribuabililor mecanismul de redirecționare a 2% din impozitul pe venit datorat, către o entitate non profit. Conform Ministerului Finanțelor Publice, contribuabilul trebuie să completeze formularul 230 (pentru veniturile provenind din salarii) sau 200 (pentru venituri din alte surse) și să le depună la administrația financiară de care aparțin până la data de 25 mai.

Donații și sponsorizări

Companiile (contribuabili persoane juridice plătitoare de impozit pe profit) au posibilitatea de a direcționa/acorda fără costuri suplimentare fonduri/bunuri/servicii prin acțiuni de sponsorizare. Apelând la o facilitate fiscală prevăzută la art. 21 (4) lit. p) din Codul Fiscal, fondurile/bunurile direcționate/acordate nu reprezintă o cheltuială (un cost) suplimentară pentru companie.

Magazin caritabil

www.magazincaritabil.ro este un concept ce împletește utilul cu caritatea. Achiziționarea oricărui produs reprezintă o donație și o susținere a activităților Asociației Speranță Pentru Tine

Spații publicitare

Astfel cât mai multe persoane pot afla despre nevoile beneficiarilor noștri. Acest spațiu publicitar poate fi un banner pe site-ul dvs, un articol/ reportaj media, spațiu pentru plasat pliante de informare sau afișe pentru diferite campanii sau alte activități ale asociației.

Alte modalități

Fiecare persoană poate fi o mână întinsă pentru cei în nevoie. Modalitățile prin care poți ajuta sunt diverse. Noi am redat o parte din ele, însă orice alta idee este binevenită. Redăm și alte modalități de implicare