Ateliere creative

Echipa Speranța pentru tine, invită toți copiii din grădinițe și școli, frați, surori, dar și prieteni, să ia parte la workshop-urile organizate, cu scopul de a petrece momente frumoase împreună, de a învăța lucruri noi, precum și de a deprinde noi abilități, într-un mod distractiv și inedit.

Participarea la aceste ateliere creative reprezintă o susținere față de proiectele derulate de asociație. Acestea pot fi organizate în locația aleasă de dvs.

De ce cu noi ?

  1. Oferta noastră include un program de activități, ce pot fi modificate conform cerințelor și nevoilor dumneavoastră, astfel încât, cei mici să se poată bucura de momente inedite și activități interesante.
  2. Faceți o faptă bună, îmbinând utilul cu caritatea. Costul atelierelor reprezintă o donație către asociație pentru susținerea activităților.
  3. Experiență în lucrul cu copiii de peste 10 ani.
  4. Flexibilitate și adaptabilitate la nevoile copiilor.
  5. Deplasare la locația aleasă de dvs.

Pentru toate workshop-urile, durata unei sesiuni este de aproximativ 60- 90 minute.

Pentru desfășurarea workshop-urilor, vom pune la dispoziție toate echipamentele și materialele necesare, inclusiv deplasarea la locația dumneavoastră.

Workshop-urile se vor derula la locația aleasă de dumneavoastră atât în timpul săptămânii, week-end cât şi în perioada vacanţei școlare. Câteva poze cu ateliere puteți viziona AICI

Pentru o ofertă personalizată pe nevoile dvs nu ezitați să ne contactați :

Email : sperantapentrutine@gmail.com

Tel : 0774 650 966 ( Alina )