Creativitate în sprijinul comunității, ediția a doua

Duminică, 19 decembrie 2016, a avut loc, la Școala Gimnazială Sf. Voievozi, a doua ediție a evenimentului caritabil Creativitate în sprijinul comunității, organizat de CCD București în parteneriat cu Asociația Speranță pentru tine.
Elevi, părinți și profesori din școli bucureștene și organizații nonguvernamentale au pregătit standuri cu produse hand-made. Banii obținuți din vânzarea obiectelor au fost donați pentru renovarea locului de joacă din spitalul cu care colaborează asociația, în folosul copiilor aflați în suferință.
Au participat următoarele instituții: Grădinița nr 230, Grădinița Paradisul Verde, Școala Gimnazială Sf. Voievozi, Școala Gimnazială nr. 2, Școala Gimnazială nr. 54, Școala Gimnazială nr. 81, Școala Gimnazială nr. 163, Școala Gimnazială Grigore Ghica Voievod, Școala Gimnazială nr. 142, Școala Primară Just4Kids, Colegiul Național Ion Neculce, Colegiul Tehnic C. Nenițescu, ONG I.R.I.D.I.S.
Atmosfera a fost asigurată de colinde, cântece și dansuri interpretate de copii din școlile participante, dar și de piesa de teatru A dispărut Moș Crăciun, prezentată de Trupa de teatru interactiv PANTALONE.
Am fost din nou împreună, elevi, părinți și profesori, uniți de dorința de a face bine!

Mulțumim tuturor celor implicați

DISTRIBUIȚI
Articolul următorFii voluntar

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here